На Кіпрі провели вечір української духовної музики

На Кіпрі провели вечір української духовної музики

Фото
Укрінформ
У кіпрському місті Лімасол, у The Wine Gallery, відбувся вечір української духовної музики, організований осередком громади українців Кіпру «Obiimy Cyprus».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила засновниця центру пані Анна Сушко.

За її словами, ідею проведення заходу окреслив капелан української православної громади Кіпру протоієрей Петро. Культурний вечір відбувся за підтримки Посольства України.

«З різних країн Європи організували переліт наших зірок, солістів найвідоміших колективів, які виступали на кращих сценах України, Парижу, Мілану. Залишався тиждень на підготовку заходу, але ми це зробили! Лімасол почув дивовижний спів квартету, який виконував найкращі зразки української духовної музики. І, авжеж, гімн у такому виконанні не залишив байдужим нікого», – написала пані Сушко.

Вона подякувала команді «Obiimy Cyprus», Посольству України за всебічну підтримку, спільноті Ukrainians in Cyprus за інформаційну підтримку, отцю Петру Зуєву за натхнення, а також кожному гостю, який своїми щирими емоціями творив надзвичайно теплу атмосферу вечора.

Нагадаємо, під егідою Українського дому на Кіпрі (місто Пафос) провели благодійний аукціон кераміки на підтримку України.

Фото: Anna Sushko / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-