Діти-сироти воїнів ЗСУ на запрошення діаспори прибули до Франції та відвідали Посольство України

Діти-сироти воїнів ЗСУ на запрошення діаспори прибули до Франції та відвідали Посольство України

Фото
Укрінформ
Діти-сироти загиблих у боротьбі з російською агресією військовослужбовців ЗСУ прибули до Парижа на запрошення асоціацій «Об'єднання українців у Франції» та «A travers l'Europe» та завітали на сніданок до Посольства України у Франції.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

Після трьох днів у Парижі діти вирушать до Українського дитячого літнього табору «Об’єднання українців у Франції» у місті Розе, де впродовж двох тижнів зможуть відпочити, психологічно оговтатись від війни та познайомитися зі своїми французькими однолітками.

Посол України у Франції Вадим Омельченко під час зустрічі з гостями побажав їм чудового перебування в таборі та подарував французькі сувеніри, отримавши, своєю чергою, радісні дитячі усмішки та гарний настрій.

У диппредставництві нагадали, що програма оздоровлення дітей-сиріт воїнів АТО та ЗСУ була ініційована Наталкою Пастернак і Василем Сліпаком у 2015 році та існує вже 8 років завдяки зусиллям української громади Франції, зокрема, Жан-П‘єру Пастернаку, Аллі Лазаревій, Юлії Єфремовій і великій команді небайдужих волонтерів.

Як повідомляв Укрінформ, у Парижі за участі канадських та українських музикантів відбувся концерт пам’яті Василя Сліпака, який загинув від ворожої кулі 29 червня 2016 року.

Фото: Посольство України у Франції / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-