У Президентській бібліотеці Туреччини оновили Українську книжкову поличку

У Президентській бібліотеці Туреччини оновили Українську книжкову поличку

Укрінформ
Посол України Василь Боднар разом з дружиною Катериною завітали до Президентської бібліотеки Туреччини та поповнили Українську книжкову поличку понад 100 книгами українською, турецькою та англійською мовами.

Як передає Укрінформ, про це посол України у Туреччині Василь Боднар повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Ми також обговорили з директором бібліотеки реалізацію спільних проєктів, включаючи долучення Президентської бібліотеки до презентації в Туреччині низки книг класичної української літератури, перекладених на турецьку мову», – написав він.

Пан посол нагадав, що проєкт «Українська книжкова поличка», що реалізується під патронатом Першої Леді України Олени Зеленської, вже функціонує у цій бібліотеці упродовж майже року.

Василь Боднар подякував Президентській бібліотеці Туреччини за підтримку цього проєкту, а також Міністерству закордонних справ України, Міністерству культури та інформаційної політики України, Державному комітету телебачення і радіомовлення України за надані примірники книжок.

Нагадаємо, наприкінці червня дружина Президента Олена Зеленська повідомила, що проєкт «Українська книжкова поличка» вже реалізовано у бібліотеках 39 країн, загалом налічується 170 поличок зі 44 тисячами книг.

Фото: Vasyl Bodnar / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-