Посол завітала на свято останнього дзвоника в культурно-освітньому центрі «Дивосвіт» у Лісабоні

Посол завітала на свято останнього дзвоника в культурно-освітньому центрі «Дивосвіт» у Лісабоні

Фото, відео
Укрінформ
У культурно-освітньому центрі «Дивосвіт» у Лісабоні відбулося свято останнього дзвоника, на яке завітала посол України в Португалії Марина Михайленко, котра привітала із завершенням навчального року усю дружню родину — здобувачів освіти, вчителів і батьків.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Марина Токарюк, модератор групи Український КОЦ «Дивосвіт» м.Лісабон.

 «Для кожного з нас цей день має своє значення. Для школярів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік», – написала вона.

Також, за словами Токарюк, щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від віцепрезидента Спілки українців в Португалії Миколи Шимоняка, професора Католицького університету doutor Mendo Henriques та представника Junta Freguesia de Benfica senhora Maria João.

Крім того, підсумувавши 2022-2023 навчальний рік, директорка школи Ірина Володимирівна Шнайдер висловила подяку за співпрацю педагогічному колективу та батькам, а випускникам побажала щасливої стежини у доросле життя. Тепло проголошували настанови випускникам їхні класні керівники та батьки. І за традицією школи завершилося свято благословенням випускників на щасливе майбутнє за покликом серця отця Миколи.

«Сьогодні особливий день для наших випускників. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень. Бажаємо вам невгамовності і пошуку ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія – змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення», – додала Марина Токарюк.

Нагадаємо, діаспора організовує курси з вивчення української мови поліцейськими Лісабона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-