До Посольства у Великій Британії завітали очільники місцевої Спілки українських студентів

До Посольства у Великій Британії завітали очільники місцевої Спілки українських студентів

Фото
Укрінформ
Президенти 30 товариств Спілки українських студентів з усієї Великої Британії зустрілися у Посольстві України з послом Вадимом Пристайком і членами наглядової ради, щоб відзначити першу річницю заснування спілки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Сполученому Королівстві. 

За повідомленням, учасники зустрічі обговорили проєкти й ініціативи, втілені Спілкою за минулий рік. Захід було відкрито промовами посла України, членів наглядової ради та Голови спілки. Присутнім також був представлений перспективний проєкт майбутньої співпраці СУУ та проєктом «Спадщина України.

«Цей день став чудовою нагодою для подальшого розвитку наших відносин з членами наглядової ради, представниками бізнесу, фінансової та експортної сфери. Такі зустрічі стимулюють розвиток нашої спільноти, а також укріплюють підтримку з боку наших партнерів, щоб дати можливість майбутньому поколінню талановитої молоді відновити нашу країну!», – йдеться в дописі.

Також студенти мали нагоду поспілкуватися з іншими українцями, зустріти друзів та налагодити нові зв'язки в українській студентській спільноті Великої Британії.

Нагадаємо, навесні у Великій Британії відбувся крайовий з’їзд Спілки української молоді. 

Фото: Ukrainian Students Union / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-