Посол в Естонії зустрілася з українцями в місті Вільянд

Посол в Естонії зустрілася з українцями в місті Вільянд

Укрінформ
Посол України в Естонській Республіці Мар’яна Беца під час регіональної поїздки регіональну поїздку до м. Вільянді провела зустріч з активістами місцевої української громади й українськими переселенцями, які знайшли прихисток у місті.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонії. 

Зауважується, що в центрі уваги зустрічі були питання, пов’язані з нагальними потребами тимчасових переселенців з України.

У рамках візиту посол України відвідала місцеву школу Паалалінна, де зустрілася з керівництвом і педагогічним колективом школи та дітьми тимчасово переміщених осіб з України та ознайомилася з системою навчання і комплексною допомогою, яку естонська сторона надає українським дітям.

Також Мар’яна Беца зустрілася з мером Вільянді Медісом Тімпсоном і керівництвом міста та подякувала за зусилля місцевої влади щодо забезпечення міськими структурами потреб тимчасових переселенців з України, які знайшли прихисток у місті.

Нагадаємо, раніше посол Мар'яна Беца під час регіональної поїздки до Нарви відвідала місцевий офіс Міжнародної організації з міграції, який став першим пунктом допомоги для українців, що перетинають у цьому місті естонсько-російський кордон. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-