У Тбілісі та Батумі проведуть аукціон на підтримку військових, що захищають Україну

У Тбілісі та Батумі проведуть аукціон на підтримку військових, що захищають Україну

Укрінформ
II Благодійний аукціон «Ertad Gamarjvebisken. Переможний» на підтримку українських і грузинських військових, які захищають Україну від спільного ворога, одночасно відбудеться у Тбілісі та Батумі 28 травня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресреліз події.

Організаторами заходу виступили українські активісти спільноти Batumi for Ukraine спільно з учасниками руху Ukrainian activists in Sakartvelo, молодіжна організація українців в Грузії «Світанок, грузинсько-українська платформа й активісти Сакартвело.

Мета аукціону – зібрати кошти на допомогу військовим, безпосередньо бійцям бригади Азов і Грузинського легіону та бійцям інших підрозділів. Усі зібрані кошти будуть відправлені військовим, які сьогодні захищають не тільки Україну, а й весь цивілізований світ.

Аукціон одночасно проходитиме в Батумі та Тбілісі та за допомогою відеомосту. За лоти зможуть змагатися гості обох заходів.

Зауважується, що завдяки  активістам і небайдужим людям все необхідне забезпечення для проведення аукціону підрядники надають безплатно.

У Тбілісі захід відбудеться на території Factory Tbilisi (пр. Церетелі,114), а у Батумі – Veranda Acropoli (вул. Хімшиашвілі,12Б). Початок: неділя, 17.00.

Читайте також: У Тбілісі вшанували память героїв-борців за свободу України та Грузії

Загалом буде представлено по 20 лотів, серед яких – пляшка вина з особистої колекції Вахтанга Кикабідзе, футболка з автографом лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука; бандана Руслани, в якій вона виступала на Євробаченні 2014 року; книга «Очі Маріуполя» з підписами командирів Азова, єдина в Грузії поштова  марка Грузинського легіону й інше.

Крім того, на аукціоні працюватиме стіл донатів, де буде можливість придбати сувенірну продукцію майстрів з України та Грузії. Усі отримані кошти будуть спрямовані на допомогу військовим.

Зазначається, що завдяки злагодженій роботі українських та грузинських активістів, попри труднощі в організації, аукціон відбудеться вже вдруге та знову об'єднає всю Грузію задля  наближення Перемоги України.

Перший благодійний аукціон відбувся у Батумі 24 лютого 2023 року, в річницю повномасштабного вторгнення та зібрав понад 20000 ларі. Всі кошти також були передані військовим.

Усю інформацію стосовно лотів та деталі аукціону можна переглянути за посиланнями: Фейсбук, Інстаграм і Телеграм.

Контакти: Ленура Мельгазієва +(995) 555 20 29 92. Марина Недвіженко +(380) 999 66 43 47.

Нагадаємо, у Тбілісі за підтримки Посольства України в Грузії та Unite Together відбувся благодійний вечір, у рамках якого було проведено аукціон антивоєнних плакатів «Креативний спротив».

Фото надане організаторами (Перший благодійний аукціон у Батумі)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-