У Тбілісі провели благодійний вечір на підтримку України

У Тбілісі провели благодійний вечір на підтримку України

Фото
Укрінформ
У Тбілісі за підтримки Посольства України в Грузії та Unite Together відбувся благодійний вечір, у рамках якого було проведено аукціон антивоєнних плакатів «Креативний спротив».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Грузії.

Захід, який проходив у приміщенні Dedaena Bar, розпочався хвилиною мовчання на знак вшанування пам’яті полеглих під час війни воїнів ЗСУ та грузинських добровольців.

За повідомленням, аукціон антивоєнних плакатів, який стартував після хвилини мовчання, викликав неабияку увагу у гостей. Переважна більшість представлених на аукціоні лотів, створених студентами українських вишів, знайшли своїх поціновувачів. Гроші, зібрані з продажу плакатів, організатори заходу скерують на підтримку і розвиток українського мистецтва та культури.

«Режисер Irakli Chkhvirkia від самого початку активної фази російсько-української війни проїхав всю Україну від Львова до Ізюма з мобільним телефоном, на камеру якого він знімав українців, які виборюють своє майбутнє та свободу. Результатом цієї поїздки став неймовірний за своїми емоціями фільм «Незламні», який був представлений під час заходу в Dedaena Bar», – розповіли у диппредставництві.

Також гості насолоджувалися українськими піснями у виконанні чарівної Юлії Андгуладзе та мали можливість поповнити свої бібліотечки книжкою «Історія Незалежності України».

Подяка висловлена Dedaena Bar – Дато та Бека – за підтримку України та українського народу в найскладніший для нашої держави час, а також усім, хто долучився до заходу.

Нагадаємо, у Тбілісі, у Національній Парламентській бібліотеці Грузії, відбулася виставка плакатів «Креативний спротив», присвячену роковинам початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну.

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-