Маша Єфросиніна провела урок в українській школі у Варшаві

Маша Єфросиніна провела урок в українській школі у Варшаві

Фото
Укрінформ
Українська журналістка, телеведуча, власниця фонду «Маша» провела урок для старшокласників Варшавської української школи від Українського дому, у якій насамперед навчаються діти з тимчасово окупованих територій і діти, що втратили житло у своїх рідних містах в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Польща.

Зауважується, що зустріч з учнями школи відбулася за ініціативою Посольства та дирекції школи.

За повідомленням, українська телеведуча провела лекцію старшокласникам, на котрій обговорила з учнями їх майбутній вступ до ВНЗ, складення екзаменів, віри в себе, впевненості та саморозвитку. Окрім цього були підняті теми мотивації та повернення до України, після закінчення війни. Маша поділилася історіями з життя, та розповіла про власний досвід пошуку себе і зростання своєї кар’єри.

«Життя дуже непередбачувана річ, воно калейдоскопічне, і ти ніколи не знаєш, що буде завтра. Тому раджу вам не гаяти часу і просто пробувати себе в різних сферах, доки не знайдете щось своє», – сказала Маша Єфросиніна

Читайте також: За три тижні: як у Варшаві після початку російської агресії відкрили школу для українських дітей

Також під час лекції школярі мали можливість поставити запитання та отримати відповіді від пані Єфросиніної на актуальні для них запитання.

Посольство подякувало Єфросиніній за цей важливий виступ, а також Варшавській українській школі (ВШколУ), Українському дому, Communication Media Center за допомогу в організації заходу.

Як повідомляв Укрінформ, Варшавську українську школу (ВШколУ) відкрили навесні 2022 року з метою надати можливість закінчити навчальний рік українським дітям, які, рятуючись від війни, знайшли притулок у Варшаві.

Фото: Посольство України у Польщі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-