У Відні відбувся український Великодній ярмарок

У Відні відбувся український Великодній ярмарок

Фото
Укрінформ
Українська суботня школа у Відні провела Великодній ярмарок – приймала у своїх стінах дітей, батьків і всіх, хто бажав насолодитися весняним настроєм і народними звичаями.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Чарівний замок Гаррі Поттера вабив запашним ароматом свіжої випічки та смаколиків, які діти, батьки та вчителі принесли на ярмарок. Кожен присутній міг доторкнутися до атмосфери весняного святкування та поринути в українську автентичність», – ідеться в дописі.

У школі розповіли, що малеча з нетерпінням чекала на майстер-класи з аквагриму, щоб з творчим задоволенням перетворитися на своїх улюблених героїв. Крім того, на ярмарку панувала безмежна різноманітність сувенірів ручної роботи, які здавалися творенням майстринь з безмірним почуттям любові до своєї справи.

«Усе, що відбувалось на святі, відображало красу та духовність наших традицій. Такі події не тільки допомагають робити благодійні справи, берегти нашу культуру, але й надають змогу почуватися однією великою родиною, зближуючи нас у Відні, задля спільної мети», – наголосили в Українській суботній школі у Відні та подякували всім, хто долучився до благодійної справи та завітав на ярмарок.

Нагадаємо, у ратуші міста Клостернойбург на сході Австрії відбувся благодійний концерт на підтримку України за участі українських співаків, музикантів та танцюристів.

Фото: Українська суботня школа у Відні / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-