У Таллінні відбудеться показ фільму про людей, які рятували життя в містах Київщини

У Таллінні відбудеться показ фільму про людей, які рятували життя в містах Київщини

Укрінформ
 У Таллінні, в кінозалі SuperNova, 1 квітня відбудеться показ української стрічки «Область Героїв», організований у співпраці Посольства України в Естонії та Конгресу українців Естонії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці

В основу фільму «Область Героїв» автора та продюсера Олексія Комаровського лягли реальні історії мешканців міст Київщини під час російської окупації.

«Ця стрічка – перша масштабна кінореконструкція героїчних історій простих українців, які особисто зіграли головні ролі у кіно. І саме в цьому полягає унікальність кінострічки – це кіно без акторів. Глядач побачить відверту кіносповідь людей, які, ризикуючи всім, врятували тисячі життів в самому пеклі окупації: в Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені й інших містах і селах», – йдеться в анонсі.

Читайте також: У Таллінні відбувся показ фільму «Крим. Вкрадений півострів»

Саундтреками до «Області Героїв» стали найвідоміші хіти «Вільні Люди» українського гурту «Без обмежень» та «Думи» Півоварова та Дорофєєвої.

Фільм виробництва кінокомпанії IdeaFilms у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Державного агентства України з питань кіно.

Показ розпочнеться у суботу о 13.00 у кінозалі SuperNova (Balti media ja filmide kool, Tallinna Ülikool) за адресою Narva mnt 27.

Нагадаємо, стрічка Олексія Комаровського «Область Героїв» вийшла в українських кінотеатрах 24 листопада 2022 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-