У Буенос-Айресі відбувся захід на підтримку України

У Буенос-Айресі відбувся захід на підтримку України

Укрінформ
У Законодавчому органі міста Буенос-Айрес Legislatura CABA відбувся захід на підтримку України, у якому взяли участь делегації українського громадянського суспільства та Посольства України в Аргентинській Республіці.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

Учасники зустрічі зосередилися на низці важливих питань. Зокрема: посилення міжнародної підтримки України у протидії повномасштабній збройній агресії з боку рф; численні воєнні злочини, скоєні окупаційними військами рф; масовані ракетно-дронні удари рф по цивільних об’єктах та інфраструктурі України; притягнення до відповідальності винуватців у злочині збройної агресії проти України; подальша підтримка України та післявоєнна відбудова.

Також у фокусі була формула Миру Президента України Володимира Зеленського та долучення до її реалізації Аргентини, забезпечення справедливого і довготривалого миру в Україні та світі, відновлення світового порядку, заснованого на міжнародному праві.

Нагадаємо, у лютому тимчасово повірений у справах України в Аргентинській Республіці Сергій Небрат в рамках заходів до року з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну провів зустріч з представниками українських громад Аргентини.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-