Дружина прем’єра Великої Британії зустрілася з українськими військовими

Дружина прем’єра Великої Британії зустрілася з українськими військовими

Фото
Укрінформ
Дружина Прем’єр-міністра Великої Британії Акшата Мурті разом з дружиною Посла України Інною Пристайко зустрілися з українськими військовослужбовцями, які проходять підготовку на одному з полігонів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Великій Британії.

За повідомленням, пані Мурті та Пристайко під час візиту на полігон мали нагоду поспілкуватися з нашими захисниками, ознайомитися з ходом навчань та пригостити бійців традиційними стравами української кухні.

«Ми вдячні британським військовим і пані Мурті за можливість нагадати нашим хлопцям про їх дім. Про нашу Україну, де їх завжди чекають, куди вони обов’язково повернуться і яку невдовзі визволять!», – подякували у Посольстві.

При цьому наголошується, що увага до України у Сполученому Королівстві перебуває на безпрецедентному рівні. Підтримка відчувається на всіх напрямках, зокрема і на військовому.

«Ми знаємо, що ця підтримка йде від усього серця, і віримо, що набуті тут навички і знання збережуть життя нашим хлопцям на полі бою. Це безцінна допомога, за яку ми не втомимося дякувати Великій Британії!», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, у лютому Посольство України в Лондоні прийняло українських військовослужбовців, які проходять підготовку на території Великої Британії, а також їх британських інструкторів.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-