Українські військовослужбовці завітали до Посольства в Лондоні

Українські військовослужбовці завітали до Посольства в Лондоні

Фото
Укрінформ
Посольство України в Лондоні прийняло українських військовослужбовців, які проходять підготовку на території Великої Британії, а також їх британських інструкторів.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України у Великій Британії повідомило у Фейсбуці.

«Ми багато говорили, сміялися, дякували, пригощалися українським борщем та дивилися у майбутнє з оптимізмом», – ідеться в дописі.

У Посольстві зауважили, що багатьом нашим хлопцям Британія завжди здавалася суто туристичною країною. Вони знали та любили її по книжках, фільмах, цікавих історіях. Але війна усе змінила. Незабаром вони знову опиняться на передовій. Навчені кращими зі своїх британських колег, вони обов’язково переможуть і принесуть мир усьому цивілізованому світу.

Читайте також: Новобранці ЗСУ у Британії опановують домедичну допомогу

«Ми ніколи не припинимо дякувати ані українським захисникам, ані британським побратимам, які їх навчають. І хоча борщ мами, сестри, дружини – найкращій у світі, ми завжди чекатимемо їх на борщ тут, у Посольстві України!  Перемога обов’язково буде за нами!», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, базова загальновійськова підготовка українських військових у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 млрд фунтів стерлінгів.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-