Новобранці ЗСУ у Британії опановують домедичну допомогу

Новобранці ЗСУ у Британії опановують домедичну допомогу

Фото
Укрінформ
Новобранці Збройних сил України в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії під керівництвом австралійських інструкторів проходять навчання із загальних принципів домедичної допомоги в бойових умовах.

Як передає Укрінформ, про це начальник штабу – заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі

«Підготовка проводиться інструкторами операції «Куду» 5-го батальйону Королівського австралійського полку 1-ї бригади Сухопутних військ Австралійських сил оборони», - ідеться у повідомленні.

За словами Павлюка, «під час занять були теоретично та практично відпрацьовані критично важливі для життя кожного воїна вміння на полі бою: надання допомоги постраждалому без свідомості; допомога при ускладненому диханні; зупинка загрозливих для життя кровотеч; допомога при переломах та вивихах, обмороженні та тепловому ударі; способи евакуації та переміщення постраждалого».

Новобранці ЗСУ у Британії опановують домедичну допомогу / Фото: Олександр Павлюк/Сухопутні війська

Читайте також: Новобранці ЗСУ у Британії тренуються маскуватися

Як повідомляв Укрінформ, базова загальновійськова підготовка у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 млрд фунтів стерлінгів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-