«Українська книжкова поличка» з’явилася у Центральній бібліотеці Бремена

«Українська книжкова поличка» з’явилася у Центральній бібліотеці Бремена

Фото
Укрінформ
Центральна бібліотека німецького міста Бремен у рамках ініціативи Першої леді Олени Зеленської «Українська книжкова поличка» отримала добірку українських книг дитячої та дорослої літератури, а також німецькомовні книги про Україну, її історію та культуру.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Генеральний консул України в Гамбурзі Ірина Тибінка.

За її словами, ця акція Генконсульства відбулася у День народження Лесі Українки. Головна книгозбірня найменшої федеральної землі Німеччини поповнилася і 12-томною збіркою її творів.

Також Ірина Тибінка розповіла, що взяла участь у презентації проєкту «Листівка додому» на базі бібліотеки спільно з Сенаторкою з соціальних питань Бремена Анею Штаман, представниками Deutsche Post та @AWO/Gemeinsam in Bremen. Акція реалізована за ініціативою активістів Herz für die Ukraine e.V. та Німецькою поштою.

«Відтепер українські діти, та й дорослі також, можуть направити своїм рідним в Україні цією листівкою слова підтримки, турботи та любові, а Німецька пошта безплатно потурбується за її доправлення», – написала пані Генконсул.

Вона додала, що багато присутніх дітей захотіли намалювати свої щирі побажання Президенту України Володимиру Зеленському і надіслати їх йому для підтримки сил на подальший захист їхньої Батьківщини.

Нагадаємо, посол України в Німеччині Олексій Макеєв передав українські книжки бібліотеці «Каров» у берлінському районі Панков.

Фото: Iryna Tybinka / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-