У Нью-Йорку провели низку акцій на підтримку України

У Нью-Йорку провели низку акцій на підтримку України

Фото, відео
Укрінформ
Українці Нью-Йорка (США) провели масову маніфестацію на підтримку України, вийшовши на нью-йоркську на Таймс Сквер з плакатами, кожен з яких присвячений одному з 365 днів року повномасштабної війни рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку. 

Акція відбулася з нагоди першої річниці широкомасштабного вторгнення росії в Україну.

Також 24 лютого у нью-йоркському історичному парку Боулінг Грін відбулася церемонія підняття Українського Прапора, проведена організаціями української громади Америки спільно з Генконсульством за участі конгресмена США Дена Голдмана, Комісара Офісу Мера Нью-Йорка з міжнародних питань Едварда Мермелстейна, голови Асоціації Боулінг Грін Артура Пікколо, а також представників дипломатичного й консульського корпусу Нью-Йорка.

Крім того, вранці у п’ятницю у Нью-Йорку українці провели мітинг на площі ім. Даґа Гаммаршельда біля будівлі Організації Об’єднаних Націй. 

Нагадаємо, українці й американці вийшли на масову акцію проти агресії рф у Вашингтоні. Захід біля Меморіалу Лінкольна зібрав представників української громади в США, американських громадян, політиків, дипломатів, релігійних лідерів, активістів, волонтерів. Учасники виступали із закликами до об’єднання зусиль та розширення допомоги Україні.

Фото: Consulate General of Ukraine in New York, Dinara Khairova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-