У Гаазі відбулася меморіальна хода з 30-метровим синьо-жовтим стягом

У Гаазі відбулася меморіальна хода з 30-метровим синьо-жовтим стягом

Фото, відео
Укрінформ
У нідерландській Гаазі в роковини повномасштабного вторгнення росії на територію України розгорнули 30-метровий синьо-жовтий стяг.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

Українці та нідерландці, співаючи гімн України, пройшлися ходою вулицями Гааги з українською символікою, зокрема, повз посольство росії в Нідерландах, Палац миру та поклали квіти біля посольства України в Нідерландах.

«Зараз минув уже рік. Ми знаємо за що ми боремося. Над Україною не літають пасажирські літаки. Українські поля не засіюються зерном, вони засіюються мінами. Але ми об’єднані як ніколи і ми знаємо, що Україна вистоїть», – наголосила організаторка акції Уляна Бунь.

Відео: Укрінформ

Варто зазначити, що під час ходи біля посольства росії в Нідерландах також проходила ще одна акція.

У Гаазі відбулася меморіальна хода з 30-метровим синьо-жовтим стягом / Фото: Ірина Драбок

На прохання художника Теуна Кастелейна, який відомий своїм креативом, перед посольством росії в Гаазі цілий день стоятиме нідерландська шарманка на колесах, яка цілий день гратиме гімн України. На інструменті встановили український прапор. 

Також навпроти посольства росії українські прапори та заклики припинити війну. А на сусідніх будівлях, зокрема, посольств інших країн висять українські прапори.

Нагадаємо, 24 лютого в Амстердамі відбудеться концерт солідарності та благодійності для України, присвячений роковинам початку повномасштабної війни росії проти України.

Фото: Ірина Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-