Перед посольством рф у Сеулі відбувся мітинг на підтримку України

Перед посольством рф у Сеулі відбувся мітинг на підтримку України

Фото
Укрінформ
Біля російського посольства в Сеулі українці провели мітинг на підтримку України, яка вже рік героїчно протистоїть повномасштабній агресії рф.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Корея.

За повідомленням, напередодні роковин російської війни проти України учасники акції нагадали про те, що росія продовжує щоденно тероризувати цивільне населення України, розповіли про окупацію Криму та Донбасу та злочини російських окупантів.

«Українці подякували Кореї за підтримку, разом з тим закликали надати підтримку Україні зброєю, не фінансувати російську війну, підтримуючи російський бізнес, бойкотувати участь російських та білоруських спортсменів на міжнародних змаганнях, притягнути винних до відповідальності за скоєні воєнні злочини», – розповіли у диппредставництві.

Посол України Дмитро Пономаренко подякував українцям Кореї за стійкість та зусилля задля перемоги України у цій несправедливій війні.

Нагадаємо, наприкінці січня українська громада Південної Кореї провела акцію протесту біля російського посольства в Сеулі із закликами припинити російську війну проти України, терористичні атаки на цивільне населення та інфраструктуру українських міст.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-