У Швейцарії українці відвідали концерт ансамблю Вірського

У Швейцарії українці відвідали концерт ансамблю Вірського

Фото
Укрінформ
Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського витупив з концертом у швейцарському місті Аарау, який відвідали швейцарці, іноземні дипломати й українці.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила посол України у Швейцарії Ірина Венедіктова.

«Відчути Україну, її енергію та ритм – ансамбль Вірського на швейцарській сцені. Культурна дипломатія в дії. Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського зібрав аншлаг в Аарау. Артисти Virsky - Ukrainian National Dance Company занурили швейцарців, іноземних дипломатів та й українців у нашу хореографічну традицію. Показуючи нашу ідентичність, цінності та дух, українське мистецтво мобілізує світ», – написала вона.

Ірина Венедіктова подякувала Посольству України в Україні, «завдяки натхненній праці якого, світ розкриває Україну з різних сторін».

«Наш ворог використовує культуру та спорт як зброю. Зброя руйнує. Українське ж мистецтво – сильніше, потужніше і голосніше, бо народжує, створює та розвиває. Україна – це про життя!», – наголосила пані посол.

Нагадаємо, у січні у Швейцарії відбулося відкриття Днів українсько-швейцарської культури в Тічіно, у якому взяли участь посол України Ірина Венедіктова та мер міста Лугано Мішель Фолетті.

Фото: Ірина Венедіктова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-