У Швейцарії стартували Дні українсько-швейцарської культури

У Швейцарії стартували Дні українсько-швейцарської культури

Фото
Укрінформ
У Швейцарії відбулося відкриття Днів українсько-швейцарської культури в Тічіно, у якому взяли участь посол України Ірина Венедіктова та мер міста Лугано Мішель Фолетті.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Швейцарії.

За повідомленням, за підтримки асоціації Amicizia dei Popoli протягом двох тижнів швейцарці матимуть змогу побачити, відчути та доторкнутись до України.

На виставці будуть представлені понад 120 експонатів українських та швейцарських творів. Музичний супровід нададуть Львівська філармонія, Швейцарська академія музики, джазовий квартет «Лугано», гурти «Трембіта України» та «Корні Швейцарії».

«Сьогодні ми, українці, потребуємо більшої підтримки та солідарності. Саме в цей момент в Україні гинуть люди, страждає цивільне населення від зруйнування критичної інфраструктури в холодних темних домівках. Ми закликаємо до справедливості та підтримання загальних людських цінностей, за які зараз бореться Україна», – відзначила пані посол під час пресконференції.

Нагадаємо, у гості до Посольства України у Швейцарії завітали майбутні амбасадори з Краматорського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Фото: Посольство України в Швейцарії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-