У Румунії діаспора придбала 20 електрогенераторів для України

У Румунії діаспора придбала 20 електрогенераторів для України

Фото
Укрінформ
Союз українців Румунії (СУР) придбав для низки облдержадміністрацій на заході України 20 нових електрогенераторів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СУР.

За повідомленням, на цьому тижні частину генераторів було доставлено до Івано-Франківська, Ужгорода та Львова, а ще три апарати у понеділок передадуть Чернівецькій торгово-промисловій палаті, з якою СУР нещодавно підписав протокол про співпрацю.

Зауважується, що генератори були придбані Союзом українців Румунії за кошти, які надійшли на спеціальний рахунок, відкритий СУР 24 лютого 2022 року для підтримки українського народу, який потерпає від війни.

«Після початку війни в сусідній країні Союз українців Румунії організував сотні вантажів гуманітарної допомоги, зокрема: продукти першої необхідності, їжу, воду, одяг, засоби гігієни, розкладі ліжка, ковдри, подушки, спальні мішки, ліки, підгузки, дитяче харчування, інші товари першої необхідності, в тому числі генератори», – нагадали в СУР.

Нагадаємо, у столиці Румунії українці самотужки організували роботу волонтерського руху «Воля хаб», у якому з літа плетуть маскувальні сітки та збирають гуманітарну допомогу для військових на фронті та цивільних із деокупованих територій.  

Фото: Cоюз Українців Румунії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-