Біля Ради Європи у Страсбурзі запалили свічки на знак солідарності з народом України

Біля Ради Європи у Страсбурзі запалили свічки на знак солідарності з народом України

Фото
Укрінформ
У французькому місті Страсбург за ініціативи Комітету персоналу Ради Європи відбулося запалення свічок на знак солідарності з українським народом.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Постійне представництво України при Раді Європи.

«Персонал Ради Європи зворушений долею українського народу, який так тяжко страждає від триваючої війни та ударів рф по цивільних об'єктах, як, наприклад, у Дніпрі минулої суботи», – йдеться в дописі.

Також, за повідомленням, працівники Ради Європи глибоко вражені стражданнями, яких зазнає Україна за відстоювання демократичного і суверенного вибору відповідно до цінностей, які сповідує Рада Європи. Майже через рік після початку російської агресії проти України персонал Ради Європи сповнений рішучості не піддаватися фаталізму та втомі та продовжувати свої дії солідарності з українським народом.

У заході взяла участь Постійна делегація Верховної Ради України в ПАРЄ та дипломати Постійного представництва України при Раді Європи.

Нагадаємо, Постійний представник України при Раді Європи Борис Тарасюк зустрівся в Європейському молодіжному центрі Страсбурга з українською молоддю.

Фото: Постійне представництво України при Раді Європи / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-