Постійний представник України при РЄ зустрівся з українською молоддю

Постійний представник України при РЄ зустрівся з українською молоддю

Фото
Укрінформ
Постійний представник України при Раді Європи Борис Тарасюк зустрівся в Європейському молодіжному центрі Страсбурга з українською молоддю, яка перебуває у Франції в рамках “Навчального візиту та семінару для представниць молодіжних центрів, що забезпечують роботу з молоддю під час війни в Україні".

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Постійне представництво України при Раді Європи.

Зазначається, що Борис Тарасюк познайомив присутніх з діяльністю Постійного представництва, зокрема щодо протидії російській агресії. Окремий інтерес в учасників заходу викликала розповідь про виключення рф з Ради Європи.

“Постійний представник відповів на запитання учасників, які стосувались широкого спектра питань: від можливостей виключення країни-агресора з інших міжнародних організацій до внесення конкретних програм, що стосуються молодіжної політики до Плану дій Ради Європи для України на 2023-2026 рр”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Українська акція у Страсбурзі: Скільки ще злочинів має скоїти росія?
Читайте також: Українці у Страсбурзі: Ми не маємо права зупинити допомогу і зламатися

У заході також взяли участь Заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко, Директор Директорату з питань демократичної участі Другого Генерального директорату Ради Європи з питань демократії та людської гідності Матіаш Груден, радник ППУ при РЄ Олександр Куліковський та українська співробітниця молодіжного департаменту РЄ Анна Аранжій.

Фото: Постійне представництво України при Раді Європи / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-