День Соборності відзначили в українській школі в Дубаї

День Соборності відзначили в українській школі в Дубаї

Фото
Укрінформ
В Українській школі в ОАЕ «Софія», що в Дубаї, у рамках відзначення Дня Соборності відтворили «живий ланцюг» єдності, який уперше утворили в Україні 21 січня 1990 року, та провели для учнів тематичні уроки.

Як передає Укрінформ, про це пишуть «Емірати Сьогодні».

«А на перерві учні, з’єднавши свої маленькі долоньки, об’єднали всю нашу країну – в єдину та неподільну. Таким чином ми спробували відтворити подію, коли 21 січня 1990 року мільйони українців уперше провели акцію «Українська хвиля»: взялися за руки та створили «живий ланцюг» від Львова до Києва, що символізував єдність західних і східних земель», – розповіла директорка школи Наталя Сердюк.

Також, за її словами, для заходу використали карту України, на якій кожна дитина позначала регіон в Україні, звідки вона родом або де зараз перебувають її родичі. З карти видно, що у школі навчаються діти з усіх куточків України.

«Ми були горді від того, що з якої частини України ми б не приїхали, нас об’єднує одна країна, одна мова, одна мета! Ми разом з нашими рідними, земляками, захисниками, які боронять її незалежність та єдність!»,– додала пані Наталя.

Нагадаємо, учні української школи «Софія» у Дубаї зібрали 250 книжок англійською мовою для однієї з бібліотек міста Києва.

Фото: Українська школа в ОАЕ «Софія»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-