СКУ висловив співчуття рідним і близьким загиблих під час авіакатастрофи у Броварах

СКУ висловив співчуття рідним і близьким загиблих під час авіакатастрофи у Броварах

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) і світова українська громада висловили співчуття з приводу загибелі міністра Дениса Монастирського, керівництва МВС і містян під час падіння гелікоптера у Броварах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті СКУ.

«Вранці 18 січня в передмісті Києва сталася авіакатастрофа внаслідок якої загинули Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін, держсекретар Юрій Лубкович, троє їхніх колег та троє членів екіпажу гвинтокрила Eurocopter EC225, а також 5 броварчан. СКУ та світова українська громада висловлюють щиросердні співчуття рідним та близьким загиблих», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що Денис Монастирський, Євгеній Єнін та Юрій Лубкович були багаторічними друзями світової української спільноти та СКУ.

«Від імені Світового конгресу українців хочу висловити нашу глибоку скорботу з приводу загибелі Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського та його колег у трагічному інциденті з гелікоптером у Броварах. У цей час, коли Україна втрачає так багато своїх найкращих громадян у цій неспровокованій загарбницькій війні Росії, втрата друзів і партнерів СКУ у нашій спільній боротьбі є дуже болючою»,– заявив президент СКУ Павло Ґрод.

«Разом із земляками-патріотами ми назавжди збережемо пам’ять про них, записану на сторінках мужньої та благородної історії України. Слава Україні! Вічна слава її героям!», – сказав він.

Як повідомлялося, у середу в Броварах на Київщині поряд із дитячим садком та житловим будинком упав гелікоптер. Внаслідок авіакатастрофи загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін і державний секретар МВС Юрій Лубкович.  

 У ДСНС станом заявили, що у м. Бровари пошуково-рятувальні роботи завершено, загалом загинули 14 осіб, з них - одна дитина.  Постраждало внаслідок  авіаційної  катастрофи 25 осіб, з них - 11 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-