Владика УГКЦ у Німеччині зустрівся з речницею Бундестагу

Владика УГКЦ у Німеччині зустрівся з речницею Бундестагу

Фото
Укрінформ
Владика Української греко-католицької церкви для українців візантійського обряду в Німеччині та Скандинавії Богдан Дзюрах Богдан Дзюрах вітав у катедральному храмі в Мюнхені голову комітету німецького Бундестагу з оборони Марі-Аґнес Штрак-Ціммерманн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив інформаційний ресурс УГКЦ

У зустрічі також узяла участь професорка Марія Пришляк, ректорка Українського вільного університету.

Єпископ подякував представниці Бундестагу за послідовну та відважну підтримку України, а дитячий парафіяльний хор «Сantos» потішив присутніх виконанням українських колядок.

Пані Марі-Аґнес Штрак-Ціммерманн зустрілася з українським воїном, який перебуває на лікуванні в Мюнхені після важкого поранення. При розмові військовослужбовець висловив подяку за підтримку української армії.

Після цього гості помолилися та поклали квіти біля пам’ятного знака жертвам Голодомору на парафіяльному подвір’ї.

Опісля відбулася розмова про актуальний перебіг воєнних дій, перспективи закінчення війни та прийдешню відбудову України. Окрему увагу звернули на лікування ран та травм, які завдав українському народові російський агресор, і на роль Церкви в духовній та гуманітарній сферах в Україні й на поселеннях.

Нагадаємо, владика Богдан Дзюрах освятив у Мюнхені реанімобіль, придбаний з ініціативи Активістського руху «Волонтерська сотня Мюнхена». 

Фото: ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-