У Катарі для української громади організували вечір коляди

У Катарі для української громади організували вечір коляди

Фото
Укрінформ
Посольство України організувало для членів української громади в Катарі вечір української коляди, а «кулінарні дипломати» ресторану Desert Rose приготували для гостей традиційні українські страви.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, українські пісні, колядки та щедрівки лунали у приміщенні Посольства під акомпанемент гітари у виконанні талановитих музикантів Олександра і Тетяни.

Для найменших українців та україночок сховали під ялинку тематичні смаколики від друзів України Smart Cookies. Окремої уваги вартує «дипломатична доставка» куті, яку в Катарі не знайдеш.

Перед початком урочистої частини Посол України Андрій Кузьменко звернувся до членів громади, підбивши підсумки минулого року, та окреслив пріоритетні напрямки роботи на 2023 рік – рік нашої перемоги.

“Безсумнівно, цей захід став ще однією цеглиною у фундаменті консолідації української громади в Катарі, і ми дякуємо усім присутнім”, – наголосили в Посольстві.

Нагадаємо, у Посольстві України в Катарі відбувся тематичний майстер-клас «Вчимося малювати національні символи України» – молоді й талановиті художники з числа дітей української громади вчилися малювати Державний Герб, Прапор України, а також народні символи нашої держави.

Фото: Embassy of Ukraine in Qatar / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-