У Нью-Йорку відбувся різдвяний концерт українських діаспорських хорів

У Нью-Йорку відбувся різдвяний концерт українських діаспорських хорів

Фото, відео
Укрінформ
У Церкві Святого Юра у Нью-Йорку (США) з різдвяним концертом виступили Український хор «Думка» в Нью-Йорку та хорова студія «Молода Думка», багаторічним провідником і художнім керівником яких є Василь Гречинський.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку.

«Чимало у Нью-Йорку трапляється музичних подій, особливо – у Різдвяно-Новорічні Свята, але цей концерт був насправді особливим, подарувавши присутнім атмосферу справжнього свята, можливість відчути дух Різдва та разом з виконавцями дійсно світового рівня заспівати улюблені колядки та щедрівки», – йдеться в дописі.

За повідомленням, насолодитися цією різдвяною феєрією вдалося і українським пораненим героям-захисникам, які проходять нині курс протезування й реабілітації в США за підтримки благодійної організації KindDeeds Inc.

«Щиро вдячні за гостинність Церкві Св.Юра – о.Іоану та парафіянам, а старшій та молодшій «Думкам» й особисто Маестро Гречинському – за фантастичний концерт, підтримку Українських військових та зміцнення віри у скору перемогу над ворогом», – подякували у Посольстві.

Нагадаємо, на Мангеттені у Нью-Йорку відкрилася виставка сучасних українських художників, роботи яких презентовано за допомогою проєкторів та екранів.

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-