У Канаді покажуть виставку «Двері» про українців та покинуті ними будинки через війну з рф

У Канаді покажуть виставку «Двері» про українців та покинуті ними будинки через війну з рф

Укрінформ
У канадському місті Міссіссога, що межує з Торонто, відбудеться виставка «Двері», яка розповідає історії мільйонів українців, які були змушені покинути свої домівки, рятуючись від війни та терору, спричиненого російською армією.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Українського фестивалю Bloor West Village Toronto, який є організатором виставки.

«Інсталяція «Двері» демонструє крихкість безпеки чиєїсь оселі. Двері можна підірвати, постріляти в них, спалити, відкрити силою або знищити за лічені секунди вибухами. Двері, як і люди, мають свої історії. Експозиція «Двері» проведе вас дверима українських домівок, щоб показати жахіття війни, яку двері не могли зупинити, не могли прихистити тих, хто всередині… Експозиція «Двері» змушує замислитися про життя, смерть, мужність, ціну свободи», – йдеться в анонсі.

Виставка триватиме з 17 січня по 1 лютого в приміщенні Інспекції зі стрілецької зброї за адресою: 1352 Lakeshore Rd. East, Mississauga.

Нагадаємо, усі українці, які приїхали до Канади за тимчасовою міграційною програмою, запровадженою у зв’язку з війною, зможуть за бажання отримати постійний статус у цій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-