В українській школі в Тунісі відбулася вистава «Диво на Миколая»

В українській школі в Тунісі відбулася вистава «Диво на Миколая»

Фото
Укрінформ
В Українській суботній школі в Тунісі всі школярі та діти української громади долучилися до постановки святкової вистави «Диво на Миколая».

Як передає Укрінформ, про це Українська суботня школа в Тунісі повідомила у Фейсбуці.

«День Святого Миколая є невід'ємною частиною української культури та історії. Він має величезне виховне значення. У цей день зважуються усі вчинки, доброта, милосердя, чесність, любов до ближнього, панує бажання дарувати радість та надію.

Повчальною історією про перемогу добра над злом стала вистава в Українській суботній школі «Диво на Миколая», – йдеться в дописі.

Читайте також: До України прибула гуманітарна допомога від діаспори з Тунісу

Зауважується, що вишукані декорації, чудові костюми, захопливий сюжет і неперевершена гра юних акторів зробили цей день незабутнім.

«Діти ще раз переконалися, що добро неодмінно переможе зло, а це дуже актуально сьогодні. Від святого Миколая діти отримали чудові подарунки. А батьки організували прекрасне святкове частування. Свято Миколая дуже сподобалося дітям, принесло радість і задоволення», – додали в українській школі.

Нагадаємо, у Тунісі відбувся благодійний концерт на підтримку України, на якому виступали відомий тунісько-український співак Аніс Таєб, учні Української суботньої школи і представники місцевої української діаспори.

Фото: Українська суботня школа в Тунісі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-