До України прибула гуманітарна допомога від діаспори з Тунісу

До України прибула гуманітарна допомога від діаспори з Тунісу

Фото
Укрінформ
До Очакова Миколаївської області прибув гуманітарний вантаж від української діаспори з Тунісу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Голова Миколаївської РДА Ігор Мухарський.

«Українці з усіх куточків світу переймаються всебічною допомогою землякам, які в умовах протистояння залишаються мужніми та незламними. Сьогодні гуманітарну вісточку від української діаспори з далекого Тунісу доставив до Очакова директор міжнародного благодійного фонду «Одеса Бріз» Мохамед Дріді», – написав він.

Мухарський зауважив, що одночасно разом з першим заступником Олексієм Допірою захисникам і правоохоронцям Очаківщини було передано харчі та деяке корисне у службі приладдя.

Голова Миколаївської РДА подякував усім, хто поруч попри на відстань та тим, хто допомагає тримати оборону та вірить у перемогу.

Нагадаємо, у травні у Тунісі відбувся благодійний концерт на підтримку України, на якому виступали відомий тунісько-український співак Аніс Таєб, учні Української суботньої школи і представники місцевої української діаспори.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Голова Миколаївської Райдержадміністрації / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-