Українці відсвяткували Різдво у Південній Кореї

Українці відсвяткували Різдво у Південній Кореї

Фото
Укрінформ
Українці Південної Кореї зустрілися на Святвечір, щоб відсвяткувати одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Республіці Корея.

«Святкування розпочалося зі спільної молитви за мир та перемогу України, яку провів Отець Роман. Опісля українці зібралися для родинної вечері за одним столом, на якому за давніми традиціями були кутя, вареники, голубці, узвар та інші українські страви», – йдеться в дописі.

Також, за повідомленням, відбувся перший Вертеп української громади в Кореї, учасники якого прославляли народження Ісуса колядками та ознайомили інших гостей з українською культурою. Після вечері лунала і родинна коляда у виконанні всіх членів нашої великої української родини в Кореї.

«Дякуємо організаторам і учасникам за такий чудесний день! Молимося за славних воїнів, які захищають нашу Батьківщину. Бажаємо тихих і спокійних свят, тепла і затишку!», – додали у Посольстві.

Нагадаємо, у приміщенні Посольства України в Сеулі відбулися два майстеркласи з витинанки для української громади в Кореї, які провела мисткиня Дар'я Альошкіна.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-