Українська «Просвіта» в Аргентині закінчила навчальний рік святковими заходами

Українська «Просвіта» в Аргентині закінчила навчальний рік святковими заходами

Фото
Укрінформ
У центральному домі Українського культурного товариства «Просвіта» в Буенос-Айресі відбулося закриття навчального 2022 року, що зібрало студентів та учасників різноманітних заходів, які проводить товариство.

Як передає Укрінформ, про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Юрій Данилишин – голова Управи УКТ «Просвіта» в Аргентині, регіональний віцепрезидент Світового конгресу українців  в Латинській Америці.

За його словами, дійство розпочалося з внесення державних прапорів Аргентини та України, виконання державних гімнів та вшанування пам’яті загиблих від російського вторгнення в Україну.

У заході брали участь учні мовних курсів (включаючи віртуальні), танцюристи дитячих ансамблів та бандуристи «дитячої» капели Тараса Шевченка. Присутні мали змогу побачити різні вистави та, у святковій атмосфері, ознайомитись з діяльністю дітей. Також учасники, батьки, вчителі та координатор шкільної діяльності Роман Данилишин отримали дипломи та подяки.

Читайте також: Українська «Просвіта» в Аргентині провела конференцію на тему «Хоробрість нації»

До події також долучився тимчасово повірений у справах України в Аргентині Сергій Небрат, який скористався нагодою, щоб вручити книги, видані українською громадою Іспанії.

Увінчалося дійство вже традиційним візитом Святого Миколая, який роздав подарунки на радість малечі.

Нагадаємо, відкриття 2022 навчального року в УКТ «Просвіта» в Буенос-Айресі відбулося у березні 2022 року.

Фото: Юрій Данилишин / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-