Чехи влаштовують у Брно великий різдвяний ярмарок для українців

Чехи влаштовують у Брно великий різдвяний ярмарок для українців

Укрінформ
Чехи проведуть у Брно великий різдвяний ярмарок для українців, запрошують долучитися українських підприємців.

Про це у Фейсбуці повідомив закарпатський волонтер Максим Адаменко, передає Укрінформ.

«Запрошуємо вас долучитися до Першого Різдвяного Українського ярмарку на території Чеської Республіки. Дата ярмарку – з 31 грудня 2022 по 15 січня 2023, локація – одна з головних площ міста Брно, біля Моравської галереї», – повідомив він.

За інформацією Адаменка, влаштовує ярмарок організація «Українська Ініціатива південної Моравії», головна ціль заходу – можливість гідно презентувати європейському споживачу якісну українську продукцію та послуги, підтримати підприємців у розвитку власної справи.

«У зв'язку з цим, ми плануємо проведення масштабного святкового івенту у місті Брно (Чехія). Це буде унікальна подія на території центральної Європи, і ми б хотіли долучити якомога більше впізнаваних українських брендів», – повідомляють організатори.

Зазначається, що мета ярмарку – створити відчуття родинного свята для всіх тимчасово переміщених, а також познайомити чехів з брендами України, якими пишаємось.

До участі запрошують українців, представників малого та середнього бізнесу – представити свою продукцію або послуги.

Раніше повідомлялося, що уряд Чехії підтримав продовження українським біженцям віз тимчасового захисту до березня 2024 року. Статус тимчасового захисту дає біженцям можливість користуватися в Чехії системою охорони здоров'я та освіти та надає вільний доступ на ринок праці.

З моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого Чехія видала біженцям 463 804 візи тимчасового захисту, проте багато громадян України вже повернулися на батьківщину або поїхали до третіх країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-