У Берліні відбувся благодійний аукціон українських художників Харкова

У Берліні відбувся благодійний аукціон українських художників Харкова

Фото
Укрінформ
У готелі Waldorf Astoria Berlin у столиці Німеччни відбувся аукціон українських художників Харкова, кошти з якого спрямують на підтримку Харківської міської галереї, яка була пошкоджена під час російських обстрілів, але її підвал дає прихисток харківським родинам під час повітряних атак рф.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у ФРН.

За повідомленням, на аукціоні було запропоновано 59 робіт Сергія Алимова, Станіслава Гедзевича, Володимира Кочмара, Олега Калашнікова, Олени Лісничої, Наталії Мироненко, Євгенії Моргулян, Валерія Пірогова, Володимира Старікова та Едуарда Яшина.  

Очільниця району Шарлоттенбург-Вільменсдорф Кірстін Баух і Державний секретар Сенату Берліна Анна-Марія Траснея у своїх промовах розповіли про проєкти підтримки українських переселенців і важливості захисту української культури в умовах російської агресії.

«Окрасою події були виступи балетних артистів та українські композиції у виконанні скрипок Ангеліни Серафімович, Діани Янушкевич, саксофоніста Едуарда Ткаченка та піаніста Олега Янушкевич. Українськими традиційними стравами пригощали кулінарні ентузіасти Food Cultura», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, в одному з районів Берліна з’явився парк, який отримав назву на честь українського міста Харків.

Фото: Посольство України у ФРН / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-