Експрезидент СКУ Евген Чолій здійснив візит до Берліна

Експрезидент СКУ Евген Чолій здійснив візит до Берліна

Фото, відео
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (2008-2018), почесний консул України у Монреалі, президент ГО «Україна 2050» Евген Чолій здійснив візит до столиці Німеччини.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Громадської організації «Україна-2050».

У Берліні пан Чолій провів низку зустрічей, зокрема, з керівником відділу двосторонніх зв'язків з країнами Центральної, Східної та Південно-Східної Європи Відомства Федерального Канцлера Німеччини Олександром Валлою, керівником Відділу Україна, Молдова і Чорноморське співробітництво при Міністерстві закордонних справ Німеччини Жаном П. Фроллі та його заступником Ясміною Рая, а також з головою Об’єднання українських організацій у Німеччині Ростиславом Сукенником і його заступником Андрієм Kaпроцьким.

Читайте також: Ексочільника СКУ внесено до списку «Найкращі юристи в Канаді» 12-й рік поспіль

Учасники зустрічей обговорили важливість активної підтримки України в захисті своєї територіальної цілісності для миру і стабільності в Європі та в просуванні євроінтеграційних процесів України, а також визнання Голодомору геноцидом українського народу.

Евген Чолій також мав зустрічі з представниками громадянського суспільства та виступав на демонстрації у підтримку України в Берліні.

Нагадаємо, президент ГО «Україна 2050» Евген Чолій також здійснив візит до Португалії, де провів низку зустрічей.

Фото: Громадська організація «Україна-2050» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-