У Сеулі відкрили кіномарафон CinemaAidUkraine

У Сеулі відкрили кіномарафон CinemaAidUkraine

Фото
Укрінформ
У Корейському кіноархіві у місті Сеул показом кінострічки «Толока» Михайла Іллєнка відкрили кіномарафон CinemaAidUkraine.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Республіці Корея.

За повідомленням, такий кінофестиваль проводиться в Кореї вперше. Посольство презентує чотири українські фільми – «Толока», «Щедрик», «Дзідзьо Контрабас» та «11 дітей з Моршина». Покази проходитимуть до 20 листопада.

«У той час, як росія намагається знищити нашу культуру, багато українських кінорежисерів та акторів продовжують працювати в Україні та знайомити світ з українською культурою. Наш талановитий, волелюбний та сміливий народ продовжує надихати світ», – наголосили у диппредставництві.

Щоб відвідати покази, потрібно зареєструватися можна на сайті Кіноархіву.

Посольство подякувало співорганізаторам в Україні та Кореї – БФ «Двері», TRA Media та Корейському кіноархіву, спонсору кінопоказів – компанії Vainer. Co. Ltd, а також колегам з Представництва ЄС, посольств Латвії, Литви, Словенії, Естонії, Румунії, США, Еквадору, Грузії, Франції, Чехії, Швейцарії, Ізраїлю та Домініканської Республіки, які розділили з Посольством України радість відкриття фестивалю для корейської публіки.

Нагадаємо, зусиллями української громади в Південній Кореї та Посольства вперше в історії Україна здобула призове третє місце на щорічному культурному фестивалі «Itaewon Global Village 2022» в Сеулі.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-