Польщу з Днем Незалежності привітав Світовий конгрес українців

Польщу з Днем Незалежності привітав Світовий конгрес українців

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) висловив щирі вітання Польщі з Днем Незалежності та наголосив, що добро, яке зробили поляки для українців під час повномасштабного вторгнення росії, дійсно вражає і назавжди увійде в історію взаємин двох країн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на фейсбук-сторінці СКУ.

«Сьогодні – День Незалежності Польщі. Світовий конгрес українців щиро вітає справжніх друзів з цим святом», – ідеться в привітанні.  

СКУ подякував Польщі за потужну військову та гуманітарну допомогу, прихисток для мільйонів біженців, адвокацію інтересів України на всіх міжнародних майданчиках, інформаційні кампанії та акції на підтримку України, визнання російського режиму терористичним, а дії окупантів – геноцидом українського народу.

Також подяка висловлена великій, дружній і надзвичайно активній громаді українців в Польщі за всю їхню титанічну роботу.

«Мирного неба, успіхів та процвітання нашим країнам! Зі святом, Польще!», – побажали в СКУ.

Нагадаємо, польський народ з Днем Незалежності у спеціальному відеозверненні польською мовою привітав Президент України Володимир Зеленський.

Також поляків з Днем Незалежності виконанням гімну Речі Посполитої – «Мазурка Домбровського» – привітали українські діти, співачка Джамала та Посольство України в Польщі.

Польща 11 листопада святкує 104-ту річницю відновлення Незалежності країни.

Фото: СКУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-