В Анталії відбувся благодійний захід «З Україною в серці»

В Анталії відбувся благодійний захід «З Україною в серці»

Фото
Укрінформ
Громадська організація «Українська родина» провела у центрі ASSİM в Анталії (Туреччина) масштабний благодійний захід «З Україною в серці!».

Як передає Укрінформ, про це ГО «Українська родина» в Анталії повідомила у Фейсбуці

Захід, який тривав шість годин поспіль, відбувся за підтримки консула України в Анталії пана Еміра Рустамова, «Українського культурно-мистецького об'єднання», Української діаспори міста Аланія «Паляниця», Благодійного проєкту «Дитинство без війни» та Міжнародного жіночого журналу Business Woman.

У рамках «З Україною в серці!» пройшов ярмарок, де був борщ з пампушками, різноманітні смаколики, товари наших майстринь та сувеніри з національною українською символікою. Також відбулися цікаві майстер-класи для дітей різного віку.

У розважальній програмі взяли участь професійні артисти Театру «Мадрігал» з Харкова у лялькових костюмах казкових героїв.

У рамках багаточасової концертної програми виступили колективи та сольні виконавці. Загалом у програмі було 60 номерів.

Крім того, відбулася презентація Міжнародного жіночого журналу Business Woman.

Усі зібрані під час заходу кошти підуть на допомогу Збройним Силам України й евакуйованим через війну українським дітям. 

Нагадаємо, перший у Туреччині дитячий хореографічний колектив українського народного танцю «Світанок» в Анталії оголосив набір дітей. 

Фото: Українська родина, Vita Mykhaylova / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-