З Черкас відправили книжки для українців Європи

З Черкас відправили книжки для українців Європи

Укрінформ
Українські книжки, які зібрали черкасці у межах акції «Chebookcrossing», відправлено в Чехію, Польщу та Німеччину, де їх буде розміщено у бібліотеках та публічних місцях, щоби кожен українець та іноземець зміг прочитати українську книгу.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У межах акції «Chebookcrossing» було зібрано понад пів тисячі книг і всі вони були відправлені у різні країни Європи. Зокрема у польському Бидгощі, що є містом-побратимом Черкас, уже можна взяти книгу в Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. dr. W. Bełzy w Bydgoszczy», – йдеться в повідомленні.

Акцію «Cebookcrossing» започаткував відділ іміджевих проєктів департаменту освіти міськради, який запрошував черкасців приносити книги українською мовою аби передати їх українцям, що змушені були втікати від обстрілів та з тимчасово захоплених територій.

Як повідомляв Укрінформ, українська книжкова поличка з’явилася у Медіатеці імені Жана Моне у французькому місті Буа-Коломб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-