У Катарі проведуть художній майстер-клас для дітей української громади

У Катарі проведуть художній майстер-клас для дітей української громади

Укрінформ
У приміщенні Посольства України у Катарі 05 листопада, до Дня української писемності та мови, відбудеться художній майстер-клас для українських дітей віком від 8 до 12 років: «Вчимося малювати Національні Символи України».

Як передає Укрінформ, про це Посольство України повідомило у Фейсбуці.

У диппредставництві просять охочих зареєструватися за телефоном 77840946, оскільки кількість місць обмежена. Для цього потрібно надіслати СМС з іменем та прізвищем вашої дитини або відправити повідомлення на цей же номер у WhatsApp. Якщо всі місця будуть зайняті, то дитину буде зареєстровано для участі у майстер-класі, який відбудеться наступного разу.

«Дорогі українці! Такий формат занять обрано у зв’язку з тим, що через певні проблеми з пошуком викладачів для п’ятничної школи при Посольстві нам, на жаль, поки не вдається відновити планові заняття у повному обсязі. Тому якщо у вас є відповідні досвід, бажання та можливість, просимо сконтактувати з нами», – додали у Посольстві.

Захід розпочнеться у суботу об 11:00 за адресою: Катар, район Легтаїфія, Вест Бей, Доха, округ 66, вулиця 552, будинок 11, п/c № 22539.

Як повідомляв Укрінформ, на початку жовтня в середмісті катарської столиці Доха відбулося урочисте відкриття «Площі прапорів», де підняли й прапор України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-