Українську громаду запросили на Краківський книжковий ярмарок

Українську громаду запросили на Краківський книжковий ярмарок

Фото
Укрінформ
Генконсульство України в Кракові запросило українську громаду міста відвідати 25 Краківський книжковий ярмарок, підтримати українських видавців на літературному фронті, а також поповнити свої бібліотеки новими книгами й потішити малечу чудовими виданнями українською мовою.

Як передає Укрінформ, про це Генеральне консульство України в Кракові повідомило у Фейсбуці.

25 Краківський книжковий ярмарок відкрився 27 жовтня у Міжнародному торговельно-конференційному центрі «EXPO Kraków».

Урочисте відкриття ярмарку та представлені тут українські стенди (книгарні-кав’ярні NIĆ. Kawiarnio-księgarnia (С24), з презентацією книг видавництв «Наш Формат», «Човен», «UA Comix Store», а також Barnabus Books Дитячі книжки/Książki dla dzieci/Детские книги (С84) з експозицією видань «Час мандрів», «Видавництво старого лева», «Nebo») відвідали Генеральний консул України в Кракові В'ячеслав Войнаровський та віцеконсул Ірина Яремчук.

Свої книги представило й Видавництво АССА (Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів), що спеціалізується на випуску дитячої художньої, шкільної та розвивальної літератури. (С70).

У програмі ярмарку протягом чотирьох днів також запланована презентація дитячої літератури та зустрічі з українськими авторами: Юлією Бережко-Камінською, Мією Марченко, Катериною Пекур, Ольгою Купріян, Тетяною П’янковою, Таїсією Наконечною Квіткою Наладою, Галиною Ткачук та ін. Повна програма доступна за посиланням.

Нагадаємо, у Краківській філармонії відбувся урочистий концерт репрезентативного чоловічого хору Об’єднання українців Польщі (ОУП) «Журавлі».

Фото: Генеральне консульство України у Кракові / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-