Президент Світового конґресу українців зустрівся з представниками СКУ від країн Східної Європи

Президент Світового конґресу українців зустрівся з представниками СКУ від країн Східної Європи

Укрінформ
Президент Світового конґресу українців Павло Ґрод під час візиту делегації СКУ до Хорватії провів зустріч із представниками СКУ від країн Східної Європи та запрошеними гостями.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За повідомленням, регіональну нараду відкрила віцеспікерка Верховної Ради України Олена Кондратюк. Заступниця Голови ВР виступила з оцінкою російсько-української війни та найнагальніших потреб для України.

«Рада була чути, що Світовий конґрес українців та лідери українських громад балканських країн та країн Балтії рішуче налаштовані робити все можливе для допомоги своїм співвітчизникам і для наближення перемоги України!», – відкоментувала зустріч Олена Кондратюк.

Як виживає в умовах війни українська економіка та як світ планує підтримувати Україну у відбудові, розповідала віцепрезидентка СКУ та голова комітету Економічного Розвитку України при СКУ Олена Кошарна.

Про свій нещодавній візит до Києва, де він зустрічався з Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, а також про постачання всього найнеобхіднішого до українських захисників, розповів Віцепрезидент СКУ, президент Українського конґресового комітету Америки Андрій Футей.

Учасники зустрічі також обговорили діяльність СКУ з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну. Перший Віцепрезидент СКУ Стефан Романів представив основні політичні пріоритети на майбутнє.

Нагадаємо, 24 жовтня о 15.35 за місцевим часом, президент СКУ виступить на першому парламентському саміті Кримської платформи.

Фото: Олена Кондратюк, Andriy Futey / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-