У США відбувся благодійний концерт «Від УПА до ЗСУ»

У США відбувся благодійний концерт «Від УПА до ЗСУ»

Фото
Укрінформ
В Українсько-Американському Культурному Центрі Нью-Джерсі (м. Віппані) відбувся благодійний урочисто-комеморативний концерт «Від УПА до ЗСУ».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку.

«Урочиста подія, що органічно поєднала яскраві патріотичні концертні номери та ґрунтовну доповідь почесного гостя – Народного депутата України Володимира В’ятровича про історію УПА та про життєву важливість популяризації власної, не переписаної кимось, історії стала черговим важливим внеском у зміцнення єдності й патріотизму Українців, віри в ЗСУ та перемогу над одвічним ворогом», – ідеться в дописі.

Генконсульство подякувало організаторам за запрошення та можливість разом з громадою віддати шану жертовності Українських Героїв, – від воїнів УПА – учасників наймасштабніших визвольних змагань ХХ століття – до нинішніх Героїв-захисників і захисниць України, які боронять Батьківщину від варварської агресії москви.

Нагадаємо, в українській громаді Чикаго (США) впродовж 14-16 жовтня відбулася низка заходів з нагоди Дня захисників і захисниць України, зокрема лекція українського історика Миколи Посівнича на тему «Від УПА до ЗСУ».

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-