Українська громада Чикаго вшанувала захисників України низкою заходів

Українська громада Чикаго вшанувала захисників України низкою заходів

Фото, відео
Укрінформ
В українській громаді Чикаго (США) впродовж 14-16 жовтня відбулася низка заходів з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Чикаго. 

Так, 16 жовтня українці штату Іллінойс та іноземні дипломати вшанували пам’ять українських героїв біля пам'ятника Героям Небесної Сотні та Новітнім Героям України (м.Блумінгдейл).

«Цього самого дня в центрі Чикаго пройшла масова акція на підтримку України The circle of defense in Chicago. Цього разу концепція протесту – створити «коло захисту», яким українці захищають не тільки себе та своїх рідних, але і цілий демократичний світ», – повідомили у диппредставництві.

Окрема подяка висловлена Лілії Попович – за організацію акцій, які допомагають тримати тему російської війни проти України у фокусі американських ЗМІ.

Крім того, 15 жовтня в місті Палатайн відбулись святочні сходини та лекція українського історика Миколи Посівнича на тему «Від УПА до ЗСУ», а 14 жовтня – Акустичний концерт української патріотичної пісні – Концерт на Покрови.

Як повідомляв Укрінформ, українські громади, друзі України та звичайні американці вийшли на протести по всій території США після ракетних ударів росії по Україні.

Фото: Tetyana Puchinsky, Лілія Попович, Oleh Protsyk, Orange Wave, @aforman_88

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-