Українці провели ходу мітинг на підтримку захисників України в Афінах

Українці провели ходу мітинг на підтримку захисників України в Афінах

Фото
Укрінформ
Українці Греції пройшли ходою центральними вулицями Афін і провели мітинг на підтримку захисників України навпроти Грецького Парламенту на площі Синтагма, яка вже стала традиційним для українців місцем зборів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Греція. 

«Було дуже багато щирих промов на знак солідарності з українськими військовими, слів вдячності, переповнених гордістю за мужність та силу українських воїнів, за нашу країну. Також усі присутні вшанували пам’ять полеглих воїнів хвилиною мовчання», – йдеться в дописі.

Зібрання завершилося виконанням танцювально-співочого перформансу «Коло захисту», що зобразив захист українцями нашої свободи, демократії та волі.

Посольство висловило вдячність представникам Клубу українок в Греції та Об'єднаної української діаспори в Греції за організацію та проведення заходу.

Нагадаємо, у Греції у День незалежності України відбулася низка заходів, учасники яких взяли участь у флешмобі з одночасного виконання Державного Гімну України, святковій ході, покладанні квітів до пам'ятника Тараса Шевченку, а також утворили ланцюг єдності. 

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-