У Канаді генконсул України відвідав університет, де навчаються українці

У Канаді генконсул України відвідав університет, де навчаються українці

Фото
Укрінформ
Генконсул України в канадському Едмонтоні Олександр Данилейко провів зустріч зі студентами з України, яких понад 80 прибуло на навчання в Університеті Альберти, а також керівництвом і викладачами вишу.  

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Едмонтоні.

Зауважується, що за зверненням ГКУ, цей університет одним з перших відреагував на війну в Україні та запропонував для українських студентів значну фінансову, організаційну й академічну допомогу.

Генконсул виступив перед присутніми, подякував Університету за суттєву підтримку. Звертаючись до студентів, закликав вчитися наполегливо, брати усі можливі знання і досвід, який може запропонувати один з найкращих університетів Канади, щоб потім, після перемоги, використати їх для відбудови України.

Данилейко також провів окрему зустріч з президентом Університету, обговорили перспективні напрямки двостороннього наукового й освітнього співробітництва, подальшої підтримки українських студентів.

Нагадаємо, у канадській провінції Альберта, відзначаючи День українсько-канадської спадщини, на площі біля парламенту провінції у місті Едмонтон підняли прапор України.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-