Представниці діаспори в ОАЕ зустрілися з послом України

Представниці діаспори в ОАЕ зустрілися з послом України

Укрінформ
Співзасновниці Української жіночої ініціативи (УЖІ) та директорка Української школи «Дивосвіт» в Абу-Дабі завітали до Посольства України на першу зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом України в ОАЕ Дмитром Юрійовичем Сеніком.

Як передає Укрінформ, про це пише видання «Емірати Сьогодні».

За повідомленням, під час зустрічі учасники обговорили різні ініціативи української громади в ОАЕ, її потреби, а також можливі напрямки співпраці, зокрема щодо просвітницької діяльності, підтримки українців, просування позитивного іміджу України, налагодження зв’язків з місцевими організаціями.

За словами директорки школи «Дивосвіт» Тетяни Атаб, зустріч у Посольстві була дуже теплою.

«Попри те, що ми тільки познайомились з паном Послом, відразу відчули його зацікавленість у справах української громади та отримали від нього слушні поради щодо наших проєктів. Звичайно, було дуже приємно зустрітись і з працівниками Посольства, пані Олександрою та паном Віталієм, з якими вже налагоджено тісну співпрацю»,– розповіла пані Тетяна.

Читайте також: В ОАЕ фрідайверки привітали Україну зі святом у найглибшому басейні світу

Наприкінці зустрічі представниці УЖІ поінформували Посольство про започаткування літературного клубу, присвяченого правам жінок, гендерній рівності, запросили приєднуватися до обговорень цікавих книжок, а також презентували книгу «Невидимі жінки» Керолайн Кріадо Перес, яка буде обговорюватися під час однієї з найближчих зустрічей літературного клубу.

«Пан Посол вразив своєю відкритістю та щирою зацікавленістю у співпраці», – поділилася враженнями експертка УЖІ Лариса Слейбо.

За її словами, під час зустрічі були намічені основні напрямки спільної діяльності, один з яких – співпраця з арабськими жінками для підвищення іміджу українок та привернення уваги до питань, що зараз актуальні для України.

Нагадаємо, співзасновниці та партнерки Української жіночої ініціативи в ОАЕ під час зустрічі в Абу-Дабі обговорили актуальні питання та плани діяльності УЖІ до кінця 2022 року та домовилися започаткувати низку нових заходів для української громади.

Фото: УЖІ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-