В ОАЕ фрідайверки привітали Україну зі святом у найглибшому басейні світу

В ОАЕ фрідайверки привітали Україну зі святом у найглибшому басейні світу

Фото
Укрінформ
У Дубаї багаторазова чемпіонка світу та рекордсменка світу з фрідайвінгу Наталія Жаркова разом із партнеркою по команді Євгенією Регуш привітали Україну зі святом, зробивши фотосесію у блакитній і жовтій сукнях у найглибшому басейні світу Deep Dive Dubai.

Як передає Укрінформ, про це пише видання «Емірати Сьогодні».

За словами Наталії, яка працює тренером і лідером команди фрідайверів, ідея фото виникла, коли зійшлися докупи декілька складових.

«По-перше, моє знайомство з відомим фотографом Майком Роллом (@mike_rall) із ПАР, який спеціалізується на підводній зйомці й час від часу приходить до Deep Dive Dubai тестувати обладнання. По-друге, до мене звернулася дизайнерка й власниця інтернет-магазину Flyingdress Rent Uae Ірина Жезло з проханням поширити інформацію про те, що вона пересилає на підтримку ЗСУ 50% від вартості оренди жовто-блакитних суконь. І по-третє, наближення річниці Незалежності України. Якраз напередодні Дня Незалежності в мене й з’явилася ідея, як можна привітати Україну та допомогти нашим Збройним Силам», – розповіла Наталія.

За її словами, зібрати команду – фотографа, людей, які відповідали за безпеку зйомки, а також Євгенію Регуш, яка теж брала участь у фотосесії, – вдалося за 12 годин. Сама зйомка тривала дві години: близько години власне під водою, інший час – це підготовка, невеличкі перерви, відігрівання в душі. З великої кількості дублів, які встигли зробити за цей час, вийшло приблизно 10 вдалих. Це було не так просто, враховуючи, що в кадрі дві моделі, та ще й на глибині.

«Тож дякуємо фотографу Майклу Роллу, який зміг зловити й зняти такі моменти, коли ми обидві позуємо й не рухаємось, коли кожну з нас гарно видно і сукні лягли як треба, і коли ніхто інший не потрапив до кадру, адже ми проводили зйомку під час тренування інших фрідайверів у басейні. І звичайно велика подяка всім членам команди, які підтримали й реалізували мою ідею! Можливо наш приклад надихне когось теж зробити оригінальні жовто-блакитні фото й відправити кошти нашим воїнам», – подякувала Наталія.

Нагадаємо, понад 300 українців зібралися в Дубаї, у районі із символічною назвою Meydan, для вшанування 31-ї річниці Незалежності України, організованому спільними зусиллями активістів української громади Еміратів з метою єднання українців, нові знайомства, підтримка одне одного й України.

Фото: Michael Rall

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-